Тредлифтингът е нова козметична техника за лифтинг и укрепване на отпуснати тъкани чрез биорезорбируеми стерилни мезоконци Lead Fine Lift. Тредлифтингът с мезоконци Lead Fine Lift има моментален и дълготраен ефект - до две години. Конците създават равномерна поддържаща структура и се резорбират с еднаква скорост във всички точки. Процедурата е със силно подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на производството на колаген (колагеногенезата) и ускоряването на микроциркулацията на кръвта в точките на приложение. Съчетава се успешно с други естетични методи – филъри, ботокс, мезотерапия.

Download .PDF

Брошура LFL Barb 4D и Anchor .PDF, BG, 2,2mb


Брошура LFL мезоконци® .PDF, BG, 4,5mb


Свалете информирано съгласие на пациента за тредлифтинг с мезоконци LFL .PDF, BG, 0,4mb

Моментален и дълготраен ефект

Безболезнено

Поставянето на мезоконци е безболезнено. Техниката е атравматична - иглите не оставят белези, а рехабилитационен период практически няма. Времето за една тредлифтинг процедура е минимално.Мезоконците Lead Fine Lift се състоят от конец и игла за поставянето му. Иглата е изработена от специална медицинска стомана с лазерно заточване DiamondSharp и притежава гъвкавост, позволяваща акуратното моделиране на релефа. Конецът от монофиламентен резорбируем полидиоксанон (PDO) е прикрепен към иглата. След 180-240 дни мезоконецът се резорбира напълно, но ефектът се запазва.

Мезоконците Lead Fine Lift са 4 основни вида:

Anchor, Barb 4D, Barb II и линейни

Anchor мезоконци

Разработен по авангардна технология без нарези на нишката Anchor е най-съвременният мезоконец, съчетаващ атравматично поставяне и максимален лифтинг ефект. Ефектът от поставянето на Anchor се запазва по-дълго във времето и е сравним с хирургическия лифтинг. (повече)

Barb 4D мезоконци

Благодарение на разнопосочните зъбчета, разположени в 4 равнини, мезоконецът се фиксира здраво към тъканите от 4 страни и създава максимален опън. Канюлата позволява въвеждане с минимално травмиране на тъканите. (повече)

Barb II мезоконци

Barb II са мезоконци с двупосочни нарези, които при опън и изтегляне на конеца се разтварят и забиват като малки зъбчета. Това е най-мощният мезоконец за лифтинг в специфични области на лицето и тялото. (повече)

Линейни мезоконци

Основен вид полидиоксанонови (PDO) мезоконци, широко използвани за биоревитализация на кожата, стягане и контуриране в различни области на лицето и тялото. (повече)Lead Fine Lift® технология

Мезоконците Lead Fine Lift се произвеждат по патентована технология от корейския научно-производствен холдинг MEDIFIRST. Използва се високотехнологично оборудване в стерилни условия. Качеството на продукцията се гарантира от сертификатите CE, ISO, KFDA, GMP.

Повече информация на: www.mezokontsi.bg